Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

8 Aralık 2010 Çarşamba

hangi klima tercih edilmeli

İnternetten Google, Mağazalar, Çevremizde ki öneriler vs farklı bir ürün alırken çok fazla zorlanmıyoruz. Zira belirtiğimiz ürünler bilindik... Ancak,
Özellikle en çok araştırdığımız dayanıklı tüketim ürünlerinden yani beyaz eşyalardan biri de klima.  Gerçektende klima almadan önce hemen hemen herkesin mutlaka haftalarca araştırdığını
biliyoruz.  Özellikle Btu/h kapasite ile ilgili araştırmalar, enerji tüketimi ile ilgili klima özellikleri en önemli hususlar arasındadır.

Odam için hangi klima yeterli olur ?

Bu tip sorular sürekli sorulur.  Mekanlar, ofisler, odalar için hangi klimanın daha az enerji harcayacağını,
daha uygun fiyatda klima ve daha kaliteli klima ayrıca servis ağını da hesaplara katmak gerektiği de ilave edildiğinde ince okuyup sık dokumak gerekiyor.


Peki Klima Alırken Nasıl Bir Seçim Yapmalıyım ?

Öncelikle Türkiye’de servis ağı geniş olan ve Garanti süresi uzun olan  bir marka seçin.  Bunu baz aldığımızda,
Sabancı Holding bünyesine bağlı iklimsa bu konuda kalite ve servis ağı anlamında isim yapmış en büyük firmaların başında yer alıyor.

En iyi Klima Markası dediğimizde, yine İklimsa Büynesinde Lider Markalar bizleri serinletmeye yetiyor. Özellikle Sigma Markası gerçekten bir Japon harikası ve fiyatı çok uygun. 
Sigma’nın ardından, Mitsubishi, Panasonic, Samui, Midea, General takip ediyor. General Markalı klimalar ise Dünyaca Lider bir marka.

Detaylı klima almak için danışacağınız ve fiyatlar hakkında soru sorabileceğiniz telefon numarası: 0212 444 1 156
hemen arayın size bu konuda profesyonel destek sağlayalım.

1 yorum:

  1. Detaylı ve Fiyat bilgisi için hemen 0212 444 1 156 numaralı telefonu arayabilir, diğer sitemiz olan http://www.klimaservisii.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil