Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

3 Aralık 2010 Cuma

Sistem ve Server Odaları Klima Soğutucular

Ev ve Ofis ortamlarında kullanılanların dışında ya da Market, Alış veriş merkezleri gibi dış alanlarda kullanılan klimaların dışında bir de Özel Alanlar için Klima Satış ve Servis hizmeti veren Gürbüz Klima, Server ve Sistem odaları için özel olarak verdiği Klima hizmeti bu alanda Data Center bazlı Özel ve Önemli alanlarda Klima Satış ve Servis hizmeti vermektedir.

Sistem ve Server Odaları için inverter duvar tipi klimalar önerilmektedir. Özellikle Mitsubishi Klima, Sigma Klima ve General Klima lar bu alanda en başarılı lider Markalardır.

Data Center, Bilgi işlem odaları ve Genel olarak tanımlamak gerektiğinde Sunucu odaları özel ve titizlik içerisinde soğutulması gerekmektedir.

Zira Sunucuların çok iyi derecede çalışabilmesi, sunucularda problemlerin olmaması için mutlaka soğutucu klimaların çok kaliteli ve montajın Uzman ekipler tarafından profesyonel olarak yapılması gerekmektedir.


Bu Bağlamda Gürbüz Klima olarak, 14 yıllık Tecrübenin mimarı olmanın mutluluğunu yaşayan, güçlü ve teknolojik alt yapısı ile Uzman, Serfitikalı ekip kadrosu her zaman Müşterilerin memnuniyetini sağlamış ve ihtiyaçlarına çözüm sunmuştur.


Sistem odaları için çözüm sunan Gürbüz Klima, Server odaları için Klima tiplerini sitesinde sizlere sunmaktadır.

Detaylı bilgi ve ihtiyaçlarınıza göre sizlere sunacağımız klima tipleri ve Klima Bakım Anlaşmaları hakkında detaylı bilgiyi 0212 444 1 156 numaralı telefonu arayarak Uzman ekip Personelinden Alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder