Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

7 Aralık 2010 Salı

Ariston Servisi Profesyonel Hizmet

Servis Home üstün hizmet ve profesyonel yaklaşımı ile Ariston ile ilgili Beyaz Eşya, Klima ve Kombi Servis Hizmetleri sunmaktadır.

Ariston Servisi 15 yılın verdiği tecrübe ve birikimle Ariston marka bütün beyaz eşya,ankastre ürünler,klima kullanıcı veya ürün kaynaklı arızalarda %100 müşteri memnuniyetiyle hizmet vererek büyük bir “memmun müşteri” portföyü oluşturmuştur. 

Ariston Servisi


Ariston Servisi olarak 15 yıldır devam ettirdiğimiz bu güveni ilk günkü özveriyle devam ettirmenin çabası içerisindeyiz.


15 Yıllık Tecrübe; Ariston Servisi

Ariston Servisi 15 yıllık tecrübe aynı zamanda daima içten gelen ve hizmet etmenin verdiği güleryüzlülüğün yanı sıra yılların verdiği tecrübeyle işlerini daima profesyonelce güleryüzüyle yapmıştır. Müşterilerimiz tarafından sık sık tekrar edilen ise hizmet verilen Ariston Servisi ekibinin disiplinli çalışması olmuştur.

Ariston Servisi Profesyonel Ekip & Profesyonel Ekipman

Ariston Servisi teknik ekibi güleryüz ve disiplinin yanı sıra tamamı uzman ekibiyle hizmet vermektedir. Aynı profesyonellik ve kalitede cihazlar kullanılmaktadır. Ariston Servisinin misyon haline getirdiği bu maddeler teknik ekip tarafından kesinlikle uygulanan geleneksel kurallar haline gelmiştir.

Ariston Servisini Nasıl Çağırabilirim

Ariston Servisi 0212 444 1 156 – 0212 444 1 156 numaralı telefonlardan bizlere ulaşıp Ariston Marka Beyaz Eşyanıza ilgili sorunlarınızı bize bildirebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder