Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

3 Aralık 2010 Cuma

iklimsa Yetkili Klima Servisi Klima Satış Merkezi

Klima ile ilgili kafanızda takılan soru işaretlerine Profesyonel cevaplar sunan Gürbüz Klima, iklimsa güvencesi ve 16 yıllık Tecrübesi ile Müşterilerine Maximum çözümler sunmaktadır.

İklimsa Yetkili Satış ve Servis Merkezi Gürbüz Klima, Panasonic, Sigma, Samui, Zen, LG ve Mitsubishi gibi Lider Klima ve Kombi Markalarını bünyesinde bulundurarak Müşterilerine en uygun fiyat ve
Yüksek Müşteri Memnuniyeti ile Servis hizmeti sağlamaktadır.

Lider Klima Markalarından General Klima, Geleceği koruma altına almak için, enerji tasarrufu sağlayan, doğaya zarar vermeyen bir marka olarak adlandırılır.
General size, ekolojik yaşamın dengesini koruyan, az enerji tüketimiyle yüksek performans sağlayan ürünler ile peşin fiyata 12 ay taksik kampanyası ile İklimsa Merkezlerimizde bulabilirsiniz.

Klima Bakımı, Klima montajı, Klima montaj servisi ile İstanbul bölgesinde geniş servis ağı bulunan Gürbüz Klima, Hızlı, Güler yüzlü ve Serfitikalı teknik Uzman kadrosu ile bir telefon ile yanıbaşınızda.
Hemen 0212 444 1 156 Numaralı telefon ile bizi arayarak Klima, Kombi ile ilgili her türlü sorularınıza cevap vermekteyiz.

Gürbüz Klima Merkezlerinde 9 Marka 150 den fazla farklı model klim ürünlerine uygun fiyat seçenekleri ve en uygun ödeme koşulları ile ulaşabilirsiniz. Kapı kapı dolaşmadan, ihtiyacınıza uygun ürün ve marka çeşidini Sabancı güvencesi ile Gürbüz Klima showroomlarında bulabilirsiniz.

Genelde Kullanıcılar Klima bakımına ilgisiz kalmaktadır. Oysa bakımsız klimalar Klimaya belirli bir süre sonra zarar vermesine, çalışmamasına sebep olmaktadır. O yüzden en az yılda bir kere klimanıza bakım yaptırmanızı öneriyoruz. Zira, Klima sisteminin sorunsuz çalışmasının yolu, bakımlarının zamanında yapılmasından geçiyor. Sistemdeki gaz kaçaklarının zamanında farkedilmesiyse klimanın ömrünü uzatıyor ve onarım maliyetlerini düşürüyor.

Hava Perdesi alanında da Hizmetini kusursuz gerçekleştirmektedir. Kullanma amacına göre, ticari, endüstriyel ve soğuk oda tipleri olmak üzere 3 genel grupta hizmet verdiğimiz Hava Perdeleri, Montaj şekline göre de Kapı üstü modelleri, Düşey hava Perdeleri ve Gizli tavan tipleri ile de Bu hizmeti profesyonel şekilde gerçekleştirmekteyiz. Özellikle Mağazalarda, Kuaför salonlarında,

Sağlık Merkezlerinde, Cafelerde, Depolarda ve Bankalarda mutlaka olması gereken Hava Perdelerini montajını Garantili ve güçlü Servis ağı olan firmamız tarafından özenle Montaj ve Servisi yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder