Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

8 Aralık 2010 Çarşamba

İnverter Klima Teknolojisi

En büyük enerji harcamaları sürekli devreye girme-çıkma sırasında meydana gelir. inverter klimalar, ortamını soğutma ve ısıtma ihtiyacına göre, kapasitesini kendisinin ayarlayabilir.

Bu sayede kompresör, frekansını ayarlayarak durma ve kalkmaları en aza indirir.Ayrıca inverter klimalar ayarlanan sıcaklığı hassas bir şekilde kontrol eder. Bunların sonucu olarak enerji tüketimi yaklaşık 1/3 oranında azaltılmıştır.

inverter klima model ve fiyatları için -

powerful tuşuna bir kere basmanızla cihaz, ekstra ısıtma veya soğutma gücü sağlayarak odanızın ısısını en kısa sürede istediğiniz konfor düzeyine ulaştırır. Özellikle eve yeni geldiğinizde veya banyodan çıktığınızda size konfor sağlayacak özelliklerden birisidir.


inverter klima teknolojisi
Sharp inverter klima, sahip oldukları Plasmacluster İyon teknolojisiyle evinizin havasını temizler ve hastalıklara yok açan mikropları yok eder. Sharp duvar tipi klimalar, yaydıkları pozitif ve negatif iyonlarla sağlıklı, virüslerden arınmış, tertemiz mekanlar sunar.
Sigma inverter klima dijital DC İnverter teknolojisi, yüksek performanslı dijital DC İnverter kompresör, dijital dönüşüm devresi ve sürekli manyetik rotor ile donatılmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder