Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

3 Aralık 2010 Cuma

Klima Servisi Klima

Klima Panasonic, Sharp, General, Sigma, Mitsubishi Heavy İndustries, Midea, Tronic, Samui, Denki, Shiro markalı duvar, inverter duvar, salon, yer, tavan, multi-split, kaset tipi klimaların İstanbul’da İklimsa yetkili satış ve servis noktasıdır. 444 1 156 numaralı çağrı merkeziyle haftanın 7 günü uzman servis personeli ve TSE belgeli servis noktaları ile hizmet vermektedir.

Servis talebinizi müşteri çağrı merkezine veya internet üzerinden iletebilirsiniz. Uygun fiyatlarla hizmet veren firmamız kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı da sunmaktadır. Klima Teknik Servisimizin tümü verdiği montaj, bakım ve arıza hizmetlerine garanti vermektedir.

Kuruluşundan bu yana Türkiye klima pazarında faaliyet gösteren Klima Home, bu güne kadar büyük projelere imza atmış, gerek verdiği destek ve danışmanlık hizmetlerinin yetkinliği açısından Türkiye klima pazarında en ön sıralarda yer alan firmalardan birisi haline gelmeyi başarmıştır.
 
İklimsa bünyesi altında Panasonic, Sharp, General, Sigma, Midea, Tronic, Samui ve diğer marka klimaların bakım, onarım, montaj, servis ve satışını deneyimli personeli ile yapmaktadır.

2 yorum:

  1. Klima Home ve Servis Home ile sizlerle..

    Servis Hizmetinde 1. Sınıf Kalite

    YanıtlaSil
  2. İklimsa Yetkili Bölge Bayiiliği ile Klima Ve Beyaz Eşya Alanında Tek Firma

    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Herkesi Bu Gruba Bekliyoruz.

    YanıtlaSil