Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

3 Aralık 2010 Cuma

Klima Kullanımında Bilinmesi Gerekenler

Klima Kullanımına çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Zira size çok masraf çıkartabilirler.
Örneğin, Arabanızı muayeneye götürüyorsunuz. Sürekli bakım ve temizliğini yapıyorsunuz. Aynı şekilde klimanıza da bu konuda doğru kullanmalı ve bakımını yaptırmanız gerekmektedir.

Özellikle Klimadan Maximum Performans almak ve Minimum enerji harcaması için bir çok konuda uzmanların uyarılarına kulak vermek gerekiyor. Klima kullanımı ile ilgili en önemli husus klimalarınızın zamanı geldiğinde bakımını yaptırmanız.

Klimanın hava üfleme kanatlarının direk olarak insanlara, evcil hayvanlara ve bitkilere gelmemesi tavsiye edilir. Kullanma klavuzlarında da belirtildiği üzere konforlu bir ortam için oda sıcaklığının; soğutma için 25-27 C ve ısıtma için ise 20-24 C aralığında bir sıcaklık değerine ayarlanması gerekli ve uygundur.
Daha düşük sıcaklıklarda kullanım yazın hasta ettiğine dair yanlış bir önyargıya sebeb olmaktadır.

Bir diğer hussus, klimanın takıldığı yerdir. Bu konuda evinize gelen klima servisi personeline klima montajını yaparken sizde eşlik etmeniz ve yer seçiminde çok titiz davranmanız gerekiyor.



iklimsa güvencesi ile lider markaların satış ve satış sonrası servis bakım desteğini veren firma, General klima, Mitsubishi klima ve sigma klima ile sizlere büyük bir servis desteği sağlamakta iklimlendirme danışmanlığı yapmaktadır.

Klima montajını Profesyonel, Serfitikalı ve güler yüzlü ekip personeli ile 16 yıllık Tecrübe birikimine sahip Gürbüz Klima Yetkili iklimsa Satış ve Servis Merkezi Gerçekleştirmektedir. Detaylı bilgi için hemen 0212 444 1 156 numarayı arayınız.

1 yorum:

  1. Daha az enerji kullanımı ve daha uzun ömürlü klima için sitemizde yer alan tavsiyeleri incelemenizi öneriyoruz.

    YanıtlaSil