Servis home yetkili servisi

Servis home yetkili servisi
Servis home yetkili servisi

3 Aralık 2010 Cuma

iklimsa Klima Servisi ve Satış Lideri Gürbüz

Sıcaklar Bastırıyor, Yoğun iş temposuna adapte olmak gerçekten çok zor. Hele ki güneşin altında çalışan insanlar. Evde olmak da ayrı bir dert, balkona çıkmak ayrı bir dert. Hani reklamda varya “duşa gir çık duşa gir çık nafile”  Böylesi durumlarda klima olmazsa olmaz bir hale geldi artık.

Zorunlu ihtiyaç sınıfına giren Klimaların lüx ihtiyaç sınıfından çıkması da Klima fiyatları nı düşürdü.Vantilatörlerde ciddi anlamda hasta ettiği uzmanlar tarafından doğrulanıyor. Klimalar vantilatörlere göre daha ılımlı bu konuda. Aynı segmente koymam ihtiyaç dolayısı iledir. yanlış anlaşılmasın.

Gürbüz Klima Servisi bu konuda İstanbul genelinde ihtiyaçlara profesyonel anlamda cevap veriyor.  İklimsa Güvencesi ile Yetkili Klima Satış ve Klima Servisine sahip Gürbüz klima Lider Klima Markalarını bünyesinde bulundurarak Satışını, Satış sonrası servis ve montaj hizmetini Kaliteli ve Serfitikalı ekip kadrosu ile gerçekleştiriyor.


Başarısına Başarı katan firmanın arkasında 14 yıllık Tecrübe ve Güçlü alt yapısına borçlu olduğunu büyük bir memnuniyetle dile getiren firma yetkilileri İstanbul’da tüm semtlere hizmet veriyor. Firmaya 444 1 156 numaralı telefondan ulaşabilir aklınızda ki her türlü soruyu sorabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Lütfen Kaliteli bir hizmet için Profesyonel ve Yetkili servis merkezlerini tercih edin

    YanıtlaSil